Høys Maskineservice

Professionel service af kædesav

Kædeservice udføres med stor erfaring

For at kunne lave et præcist og effektivt havearbejde, er det afgørende at have det rette udstyr til rådighed – og at det altid fungerer optimalt. I den henseende står jeg klar til at hjælpe. Hos Høys Maskinservice tilbyder jeg nemlig service af kædesave, så du altid kan have en pålidelig og effektiv kædesav til rådighed, når du har brug for det. Det gælder både, hvis du ønsker at pleje din private have derhjemme, eller du arbejder med professionel havepleje for dine kunder.

Jeg kan være behjælpelig med kædeservice, hvis du befinder dig i eller omkring mit lokalområde i Tappernøje. Jeg kører derfor også gerne til omkringliggende byer, eksempelvis Vordingborg og Næstved, hvis du her har brug for min erfaring inden for service af havemaskiner.


Fuld service af kædesave med kyndig rådgivning

Når det kommer til vedligeholdelse og reparation af motorsave, er det vigtigt med hjælp fra kompetent fagpersonale. I den forbindelse kan jeg tilbyde fuld service af kædesave, hvor jeg foretager en grundig undersøgelse af dit udstyr og yder den nødvendige vedligeholdende pleje. Min kædeservice dækker således over rengøring, justering, reparation og udskiftning af reservedele, ligesom jeg også gerne rådgiver dig om, hvordan du selv kan pleje dit udstyr bedst muligt.

Jeg servicerer og reparerer alle kædesave med stor ekspertise, men som autoriseret forhandler af kvalitetsprodukter fra Texas og AL-KO kan jeg tilbyde en specialiseret service af netop disse maskiner. Med min solide faglige erfaring kan du trygt overlade dit haveudstyr i mine hænder og forvente, at det vender tilbage i en fantastisk stand, der sikrer optimal funktion.


Vil du høre mere? Kontakt mig allerede i dag

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe, eller vil du have en pris på netop din opgave med service af kædesav? Kontakt mig allerede i dag og lad mig fortælle dig meget mere om de muligheder, du har, når du overlader arbejdet til Høys Maskinservice.

Følg med på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag og meget mere.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg er her for at gøre din hverdag lettere. Uanset om det er at besvare dine spørgsmål, løse dine udfordringer eller levere den support, du har brug for, er jeg dedikeret til at være din pålidelige ressource. Lad os sammen skabe en problemfri oplevelse, hvor dine behov er i centrum. Hvad kan jeg hjælpe dig med i dag?.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Høys Maskinservice

Åsidevej 2, 4733 Tappernøje

Klik her for rutevejledning

CVR: 35102876

Kontaktoplysninger

Telefon: 61 99 63 73

E-mail: hoeysmaskinservice@gmail.com

Telefontider

Mandag - torsdag: 07:30 - 16.00

Fredag: 07:30 - 12:00

Lørdag og søndag: lukket