Høys Maskineservice

Hurtig og effektiv reparation af græsslåmaskine

Jeg hjælper med en velfungerende plæneklipper

Står du med en defekt græsslåmaskine, og søger du derfor en pålidelig løsning? Så er jeg altid klar til at hjælpe dig.

Hos Høys Maskinservice tilbyder jeg nemlig reparation af græsslåmaskiner, og jeg kan derfor også hjælpe dig med at holde en velfungerende og effektiv maskine, så du undgår driftsstop og andre udfordringer.

Her hos mig er dit udstyr altid i de bedste hænder. Jeg ved, at en funktionsdygtig plæneklipper er afgørende for at holde en pæn have derhjemme eller udføre en tilfredsstillende haveservice for dine kunder, og netop dette kan jeg hjælpe dig med at sikre. Jeg holder selv til i Tappernøje, men kører gerne ud og servicerer græsslåmaskiner i hele området, herunder Næstved, Vordingborg og omegn.


Hvorfor vælge mig til reparation af din græsslåmaskine?

Jeg kombinerer min tekniske viden med en dyb forståelse for netop dine behov. Jeg kan derfor hurtigt identificere, hvor problemet med din maskine er opstået og herefter behandle og reparere det effektivt og hurtigt. Mit ønske er at levere en service, der ikke kun reparerer dine maskiner, men også forlænger levetiden og sikrer optimal ydeevne. Jeg bruger derfor kun de bedste reservedele og mest moderne udstyr for at sikre, at din græsslåmaskine kører, som var den ny.

Min forpligtelse til kvalitet og kundetilfredshed gør mig til et godt valg for både private og erhvervskunder. Skal du have hjælp til reparation af græsslåmaskine, er jeg derfor også klar til at hjælpe dig.


Kontakt mig for et tilbud på opgaven

Er du klar til at få din græsslåmaskine repareret af en ekspert? Kontakt mig i dag og hør meget mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Så udformer jeg dig også gerne et tilbud på din opgave med reparation af græsslåmaskine, så du kan nyde godt af den i lang tid fremover.

Vores eksperter tilbyder:

1. Diagnose og fejlfinding:

Vi finder og løser enhver udfordring din plæneklipper måtte have. Vores teknikere er erfarne i at identificere og rette fejl hurtigt og effektivt.

2. Motoroptimering:

Vi sørger for, at din plæneklippers motor kører som smurt. Smøring, rensning og justeringer udføres for at sikre optimal ydeevne.

3. Skærpning af knive:

En sløv klinge kan gøre klipningen ineffektiv og skade græsset. Vi skærper dine knive, så din plæneklipper efterlader en velplejet græsplæne.

4. Generel vedligeholdelse:

Vi tjekker og strammer alle vitale dele, renser luftfilteret og justerer bælter for at forlænge levetiden på din plæneklipper.

5. Olieskift og brændstofsystemrengøring:

Frisk olie og et rent brændstofsystem er afgørende for en velfungerende plæneklipper. Vi udfører olieskift og rengøring for at sikre optimal drift.​

Følg med på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag og meget mere.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg er her for at gøre din hverdag lettere. Uanset om det er at besvare dine spørgsmål, løse dine udfordringer eller levere den support, du har brug for, er jeg dedikeret til at være din pålidelige ressource. Lad os sammen skabe en problemfri oplevelse, hvor dine behov er i centrum. Hvad kan jeg hjælpe dig med i dag?.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Høys Maskinservice

Åsidevej 2, 4733 Tappernøje

Klik her for rutevejledning

CVR: 35102876

Kontaktoplysninger

Telefon: 61 99 63 73

E-mail: hoeysmaskinservice@gmail.com

Telefontider

Mandag - torsdag: 07:30 - 16.00

Fredag: 07:30 - 12:00

Lørdag og søndag: lukket