Høys Maskineservice

Fejemaskiner

Når det kommer til at holde dine områder rene og ryddelige, er en velfungerende fejemaskine uundværlig. Jeg specialiserer mig i service og reparation af fejemaskiner, så du kan være sikker på, at din maskine altid er klar til opgaven.

Med års erfaring og ekspertise ved jeg, hvor vigtigt det er at have en pålidelig fejemaskine, der kan håndtere alt fra let støv til tungere affald. Uanset om din fejemaskine har brug for en rutinemæssig vedligeholdelse, reparation af en defekt del eller en opgradering for at forbedre dens ydeevne, så kan jeg hjælpe.

Kontakt mig i dag for at få mere information eller for at planlægge en service eller reparation af din fejemaskine. Lad mig hjælpe dig med at holde dine områder rene og præsentable!​

Følg med på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag og meget mere.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg er her for at gøre din hverdag lettere. Uanset om det er at besvare dine spørgsmål, løse dine udfordringer eller levere den support, du har brug for, er jeg dedikeret til at være din pålidelige ressource. Lad os sammen skabe en problemfri oplevelse, hvor dine behov er i centrum. Hvad kan jeg hjælpe dig med i dag?.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Høys Maskinservice

Åsidevej 2, 4733 Tappernøje

Klik her for rutevejledning

CVR: 35102876

Kontaktoplysninger

Telefon: 61 99 63 73

E-mail: hoeysmaskinservice@gmail.com

Telefontider

Mandag - torsdag: 07:30 - 16.00

Fredag: 07:30 - 12:00

Lørdag og søndag: lukket